Aliağa Petkimspor 58-70 Beşiktaş Emlakjet

Haberler

Aliağa Petkimspor 58-70 Beşiktaş Emlakjet

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 23. Haftası’nda evmizde Beşiktaş Emlakjet’i ağırladığımız karşılaşmada parkeden 58-70’lik skorla parkeden mağlup ayrıldık.

Takımımızda, Jeremy Simmons 12 sayı – 7 ribaund, Kristers Zoriks 11 sayı – 4 ribaund, David Efianayi 9 sayı – 3 asist, Yunus Emre Sonsırma 8 sayı – 3 asist ile oynadı.

Başantrenör Burak GÖREN’in Maç Sonu Açıklamaları:

Değerli rakibimiz Beşiktaş Emlakjet'i galibiyetlerinden dolayı kutlarım. Bundan sonra da EuroCup'ta oynayacakları maçlarda başarılar dilerim. Ülkemize bir Avrupa Kupası daha getirmelerini ümit ediyorum.

 

Kendi adımıza bugün mücadele kısmında iyiydik ama iyi basketbol oynadığımız söylenemez. Savunmada sertlik üzerine inşa edilmiş bir takıma karşı özellikle hücumda zorlandık. Tabii burada ritimsiz bir hafta geçirdiğimizi de belirtmem lazım. Son dönemde sakatlıklarla birlikte antrenman tempomuzda düşüşler oldu. Böylesine fiziksel bir maçta Khyri Thomas'a hem hücumda hem de savunmada çok ihtiyacımız vardı. Ayrıca David Efianayi çok uzun zamandır antrenman yapmadan sadece maçlarda oynuyor. Bu onun performansına yansıdı.

 

Netice olarak, iyi oynamadığımız ve ritimsiz olduğumuz bir günde mücadele gücümüzle maçı kazanma noktasına getiren ve geri adım atmayan oyuncularıma ve teknik ekibime teşekkür ediyorum. Çalışmaya devam ederek play-off mücadelemizi sürdüreceğiz. Salona gelerek destek veren tüm Aliağa halkına şükranlarımı sunuyorum.

 

Karşılaşmanın Özet Görüntüleri İçin: 

https://www.youtube.com/watch?v=_Md1QfJUkVI