Aliağa Petkimspor 96 - 94 Türk Telekom

Haberler

Aliağa Petkimspor 96 - 94 Türk Telekom

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 26. hafta maçında evimizde Türk Telekom’u konuk ettiğim karşılaşmadan parkeden 96-94’lük skorla galibiyete uzandık.

Takımımızda Jeremy Simmons 19 sayı, Mahir Ağva 17 sayı, Yunus Emre 16 sayı, David Efianayi 21 sayıyla takımımzı galibiye taşıyan isimler oldular.

Takımımız ligin 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak.

 

Başantrenörümüz Burak Gören’in maç sonu açıklamaları

Her iki takımı da tebrik ederek başlamak isterim. İki takım açısından da çok mücadeleci ve sert bir maç olmasına rağmen psikolojik ve fiziksel açıdan beklenildiği gibi ağır bir maç oldu. Play-off yarışında karar maçlarından birisi olması sebebiyle kendi sahamızda kazanmamız gerekiyordu. Tüm sezon olduğu gibi bazı eksikliklerimizi çok mücadele ederek kapattık. Play-off oynamayı çok istiyoruz. Tüm dikkatimizle bu hedef için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm idari ve teknik ekibi kutluyorum, oyuncularımın verdiği büyük ve bize yakışan mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Başarımızda çok önemli katkıları olan, bize verdikleri koşulsuz destek için Aliağa halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile tüm taraftarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum, sağlık ve sevgiyle nice bayramlar diliyorum.

 

Karşılaşmanın özet görüntülerini izlemek için 

Aliağa Petkimspor (96-94) Türk Telekom - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi - 2023/24