Manisa BBSK 90-106 Aliağa Petkimspor

Haberler

Manisa BBSK 90-106 Aliağa Petkimspor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 22. hafta maçında Manisa BBSK’ye konuk olduk. Takımımız ikinci çeyrektenn itibaren skor üstünlüğünü ele geçirdiği maçta rakibini 90-106’lık skorla mağlup etti.

Bu galibiyetle 5. sıradaki yerimizi sağlamlaştırdık. 

Takımımızda David Efianayi 31 sayı – 6 asist, Jeremy Simmons 18 sayı – 4 ribaund, Yunus Emre Sonsırma 14 sayı – 5 asist, Markel Starks 19 sayı – 11 asist, Mahir Ağva 11 sayı – 5 ribaund, Peyton Aldridge de 8 sayı – 7 ribaund ile maçı tamamladı.

Başantrenör Burak GÖREN’in Maç Sonu Açıklamaları: 

Teknik ekibimi kutluyorum. Hep beraber çok iyi bir maç planı hazırladık. Candost, Murat İbrahim... Bu maçı onlara hediye ediyorum çünkü rakibimizi burda nasıl yenileceğimiz üzerine inanılmaz bir maç planı yaptık. Çünkü deplasmanda bir takım sıkıntılar yaşıyorduk ve bazı şeyleri değiştirmemiz gerektiğini biliyorduk. Nasıl oynamamız gerektiği ile ilgili çok kafa yorduk. 

 

Karşımızda çok saygı değer bir takım var. Koçları Hakan abiyi çok severim hem de Manisa çok kuvvetli bir takım. Ligin en önemli potansiyeli takımlarından biri. Kısaları çok önemli skorerler. Onları durdurmak için bir maç planı yaptık, o da işledi. İlk yarıda özellikle yaptığımız defansif değişiklikler ile onların ritmini alarak ritmik olan taraf olduk. İkinci yarıyı çok iyi kontrol ettik. 

 

Bütün oyuncularım ile gurur duyuyorum. Petkim'in konuşulması lazım. Bugün lig 5.siyiz ve çok önemli galibiyetler alarak devam ediyoruz. Play-off hedefimiz devam ediyor, çok mutluyuz. Deplasmanda kritik bir maç kazandık. Bütün camiamıza hayırlı olsun.

Karşılaşmanın Özet Görüntülerini İzlemek İçin: https://www.youtube.com/watch?v=wU1bASd5W6M